Taru

16.4.2013 Lohjan Kamarikuoron johtaja Taru Muranen. Kuvaaja: Milla von KonowTaru Muranen on valmistunut Sibelius-Akatemian kuoronjohto-luokalta vuonna 2006, jolloin hän suoritti kuoronjohdon A-tutkinnon Matti Hyökin johdolla. Tällä hetkellä Muranen johtaa Lohjan Kamarikuoroa ja Puro Ensemble -lauluyhtyettä.

Muranen on monipuolinen muusikko. Hänen omin instrumenttinsa on piano, mutta hän on opiskellut myös cembalon ja urkujen soittoa sekä klassista laulua. Hän on toiminut soitonopettajana, säestäjänä sekä continuo-soittajana.

Tarun ajatuksia kuorosta:

”Uskon, että laulamisella on suuri voima hyvinvoinnin edistäjänä. Toivon, että Lohjan Kamarikuoro on laulajilleen keidas kiireisen elämän keskellä. Toivon, että kuorossa on sopivasti haastetta, ja että se tarjoaa sopivasti onnistumisen kokemuksia ja musiikillisia elämyksiä laulajille. Ohjelmisto on ollut ja tulee olemaan monipuolista. Laulamme sekä klassista että kevyempää, suuria teoksia ja tuttuja laulelmia. Mielestäni on tärkeää, että kuorossa on hyvä tunnelma ja hyvä yhdessä tekemisen meininki. Kuoroon mahtuvat erilaiset äänet. Vahvemmat tukevat heikompia ja yhdessä pyritään viimeisteltyyn ja koskettavaan musiikilliseen esitykseen.”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s