Lohjan Kamarikuoron Ystävät

Lohjan Kamarikuoro ry

29.9.2019/ml

Liity Lohjan Kamarikuoron Ystäväksi

Lohjan Kamarikuoro on perustanut WhatsApp-ryhmän ”LKK:n Ystävät”. Sen tarkoituksena on olla markkinointi- ja viestintäkanava kuorolaisten lähipiirille ja muille henkilöille, jotka haluavat tukea Lohjan Kamarikuoron toimintaa. Kanavan avulla kuoron ystävät saavat tietoa kuoron esiintymisistä ja konserteista.

Ryhmään voi liittyä joko tavallisena jäsenenä ilman mitään velvoitteita tai kannatusjäsenenä. Kannatusjäsenyys edellyttää kuoron toiminnan taloudellista tukemista kannatusmaksulla, joka on 20 € vuodessa. Vastineeksi kannatusmaksusta kannatusjäsen saa ilmaisen konserttilipun tai konserttiohjelman kahteen kuoron konserttiin vuodessa. Kannatusjäsenille lähetetään noin kahdesti vuodessa sähköposti, jossa kerrotaan kuoron kuulumisia. Kannatusjäsenet voivat halutessaan osallistua yhdistyksen vuosikokouksiin.

WhatsApp-kanavan kautta Ystäville toimitetaan tietoa kuoron tapahtumista sekä kutsuja konsertteihin. Kuorolaiset pyrkivät pitämään yhteyttä omiin WhatsApp-ryhmäläisiinsä muistuttamalla konserteista ja kannustamalla heitä osallistumaan.

Voit ilmoittautua LKK:n Ystäväksi tai Kannatusjäseneksi laittamalla viestiä kuoron facebooksivun kautta https://www.facebook.com/lohjankamarikuoro/, tai sähköpostilla osoitteeseen: lohjankamarikuoro@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s