Aino-Maria Ollikainen on Lohjan Kamarikuoron uusi johtaja

netti_aino-maria ollikainen

Olen Aino-Maria Ollikainen, Lohjan Kamarikuoron taiteellinen johtaja.
Intohimoni on laulaminen ja erityisesti kuorolaulu. Laulan itsekin kuorossa ja haluan kehittyä laulajana jatkuvasti. Olen avoin laajalle skaalalle musiikkia. Minulle sopii yhtä hyvin laulaa ukulelebändini solistina rockklassikoita, kuin myös laulaa kirkkomusiikin kauneimpia teoksia kamarikuorossa.
Taustani pianonsoitonopettajana ja pedagogina antaa mainion pohjan kuoronjohtajan työlle. Kuoron johtaminenhan on suurimmaksi osaksi vuorovaikutusta ihmisten kanssa, kuoroteosten, musiikin ja laulun opettamista kuorolaisille, mutta myös oman muusikkouteni harjoittamista kuoro instrumenttinani.
Lohjan Kamarikuoron johtajana haluan luoda ja ylläpitää hyvää ryhmähenkeä kuorossa. Haluan, että jokainen kuorolainen tuntee olevansa tärkeä, persoonallinen osa kuoroa, kuitenkin sulautuen osaksi kuoron yhteistä ja yhtenäistä sointia. Haluan tutustuttaa kuorolaiset ihanaan, kauniiseen ja mielenkiintoiseen kuoromusiikkiin. Haluan tarjota laulajille mahdollisuuden sopivasti haastavaan harrastukseen, vanhoja taitoja syventäen ja avoimesti uuteen avautuen.
Lohjan Kamarikuoroon otetaan uusia laulajia! Ole yhteydessä suoraan taiteelliseen johtajaan ainomaria.ollikainen@gmail.com ja kysy lisää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s