Kuoron syyskausi alkaa

videokuvakuoro-7Hip, hei! Lohjan Kamarikuoron syyskausi alkaa 23.8.2017.

Harjoittelemme keskiviikkoisin klo 18 – 21. Uusi harjoituspaikkamme on juuri remontoitu Harjula Lohjan keskustassa.

Lohjan Kamarikuoro juhlii tänä vuonna 30 -vuotista taivaltaan. Juhlakonsertissa sukelletaan uuteen latinorytmiseen musiikkimaailmaan. Misas Criollas eli kreolimessut pohjautuvat Chilen, Argentiinan ja Perun kansanmusiikkityyleihin. Ariel Ramirezin kreolimessu on teoksista tunnetuin, mutta työstettävänä on myös harvemmin kuultuja messuja. Elokuun lopulla kuorolaisille on luvassa rytmiikka ja -yksinlaulukurssi liittyen kreolimessuihin.

Kreolimessuja johtaa Sanna Mansikkaniemi, joka on tehnyt pitkään Latinalaisen Amerikan musiikkia. Mansikkaniemen työparina on ollut perulaissyntyinen kitaristi ja musikologi Camilo Pajuelo. Heillä on duo Sininen Tuli
Sanna Mansikkaniemi on Sibelius-Akatemiasta valmistunut laaja-alainen laulaja-viulisti-kuoronjohtaja. Hän on työskennellyt sekä vanhan että uuden musiikin parissa. Hän on perehtynyt myös Latinalaisen Amerikan erilaisiin musiikkikulttuureihin.

 

Uudet laulajat, jos lauluhermoa kutkuttaa, tervetuloa koelauluun keskiviikkona 23.8.2017 klo 17. Paikka: Harjula, Kullervonkatu 7.

Mukaan vapaavalintainen laulu, vaikkapa kansanlaulu. Säestysnuoteilla tai ilman. Koelaulussa kuunnellaan myös äänen stemmaa, mihin äänialaan parhaiten sopii.

harjula2_0

Harjulan Nuorisokeskus, Kullervonkatu 7

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s