Suurenmoinen Händelin Messias pitkästä aikaa Lohjalla

A photo by Levi Bare. unsplash.com/photos/d7DgMS9OxKYSuurenmoista! Iltojen pimetessä Lohjan Kamarikuoro valmistautuu suureen koitokseensa. Pitkään suunniteltu ja harjoiteltu Händelin Messias-oratorio saatetaan yleisön kuuluville marras-joulukuussa. Teosta ei ole miesmuistiin kuultu kokonaisena Lohjalla.

Yhteistyössä yli kuntarajojen, Lohjan Kamarikuoro on kutsunut Vihdin Kamarikuoron ja Salon seurakunnan kanttorit mukaan yhteiseen ponnistukseen. Solistit tulevat Salosta, Vihdistä ja Lohjalta. Orkesterina tulee toiminaan vanhaan musiikkiin erikoistunut Barokkiorkesteri Galantina, jonka soittajat ovat eri puolilta pääkaupunkiseutua. Teos esitetään barokkityylin mukaisesti galanttisen ilmavasti. Ilmaisua haetaan barokkilaulun mestarikurssilta.

Adventtien aikaan sijoittuvat kirkkokonsertit pidetään Lohjan Pyhän Laurin lisäksi Uskelan kirkossa Salossa ja Vihdin kirkossa. Puikoissa toimii kuoromme johtaja Taru Muranen ja Vihdin Kamarikuoron johtaja Jorma Hannikainen.
Georg-Friedrich-Haendel

Konsertit:

la 26.11. klo 18:00 Messias Lohjalla, Pyhän Laurin kirkko

su 27.11. klo 18:00 Messias Salossa, Uskelan kirkko

su 4.12. klo 18:00 Messias Vihdissä, Vihdin kirkko

http://www.vihdinkamarikuoro.fi/kuoro

http://www.galantina.com/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s