Operetissa äänessä marraskuussa

Suuri operettiproggis, Yö Venetsiassa, pitää Lohjan Kamarikuorolaisia äänessä marraskuun. Kuoromme laulajista on operetin kuorossa vahva edustus mukana. Teosta on harjoiteltu vuoden alusta saakka ja päämääränä on ollut hiottu esitys. Solisteina on huippulaulajia.

Johann Straussin Yö Venetsiassa -operettia esitetään 9 kertaa Laurentius-salissa  15.11. – 29.11.  Näytöksistä on jo loppuunvarattuna useita, mutta lippuja saatavilla vielä 21. ja 28. näytöksiin. Lippuja myynnissä kaupungintalolla, Lippupisteestä ja netTicketistä.

yo_venetsiassa_www_144

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s